A VEZETŐ ÉS CSAPATA -

Én ügyem... Te ügyed... Mi ügyünk?!

Időpont:

2020. február 14. (08.30 - 13:30)

Helyszín:

K&H Bank Székház, Budapest, Lechner Ödön fasor 9, 1095

Részvételi díj:

A program díja csapatonként (legfeljebb 4+1 fő): 85 ezer forint+ÁFA

Egyéni jegy: 25 ezer forint+ÁFA

Az egyik legizgalmasabb történet ma a világban, hogy hogyan válik egy csoportból csapat. A jó vezetőknek ez egy alapkérdése.

Ezek a vezetők sok erőfeszítést tesznek ez ügyben, idejüket, energiájukat, egészségüket nem kímélve.

Gyakran mégis azt látják, hogy a csapattagok nem együtt haladnak. Értik ugyan a célokat és az irányokat, mégsem tesznek ezekért olyan aktívan, olyan bevonódottsággal, mint ahogyan azt a vezető teszi.

Megtalálni azt a módot, ahogyan a közös akarás, együttesség létrejön, óriási lehetőség. Vajon mi erre a megoldás? Mi a jól alkalmazható módszer?

A Watson HR Stage azokat a vezetőket szólítja meg, akik vannak olyan elszántak, bátrak és nyitottak, hogy elhozzák a csapatukat vagy a kulcsembereiket. A programon közösen dolgozunk velük együtt, a Watson Coaching módszertanával, a személyes bevonódás erősítésén és építésén.

Azokat a HR szakembereket és vezetőket is várjuk, akik szeretnék látni és megtapasztalni, hogyan működik a gyakorlatban a bevonás.

A program egy csapatot támogató, munkahelyen kívüli lehetőség a tisztázásra, az elköteleződés emelésére, a személyes érintettség megteremtésére! A résztvevők közösen, cselekvésorientáltan, Watson coachok vezetésével dolgozzák fel a legfontosabb témájukat vagy nehézségüket. A Watson HR Stage keretében, a közös munka eredményeként érik el a közös elköteleződést a céljaik megvalósításához.

©2017 BY WATSON COACH ISKOLA.

  • Facebook - Black Circle
  • YouTube - Black Circle