2018/11/16

A LABIRINTUS

Volt egy lány, sokat bántották régen, ezért keresett magának egy búvóhelyet. Talált is egy szép buja zöld labirintust, oda vonult vissza, ha sérelem érte.  Hanem egyre mélyebbre ment a lány a labirintusban, amíg el nem tévedt egészen. Ekkor nagyon elkezdett félni, és kiabálni kezdett, hogy segítsen valaki, mert egyedül van, és nem találja a kijáratot. Meghallotta ezt a jótündér, és bedobott egy guriga fonalat a lánynak. A lány megfogta a végét és elindult. Ha siet, talán kiér, mielőtt megöregszik.

2018/11/08

Sokszor érzem úgy, hogy Watson coachként az a dolgom, hogy egy elvarázsolt kastélyban végigkísérjem az ügyfelet a görbe tükrös teremben: nézd, mekkora pocakja van ennek a problémának! Úristen, ez így föléd tornyosul? Hogy kidülled a szeme, de vicces! Na tessék, most meg a feje tetejére állt!

Aztán amikor kicsodálkoztuk magunkat, akkor miért ne mehetnénk tovább befelé a kastélyba? Van itt minden, varázspálca, láthatatlanná tevő köpeny, hétmérföldes csizma – amit csak a kreatív elme el tud képzelni. És fel tud használni, hogy kiszabaduljon megakadt helyzetéből és elérje a cél...

Please reload

LEGUTÓBBI BEJEGYZÉSEK

Please reload

Archív

Please reload

Címkék

Please reload

©2017 BY WATSON COACH ISKOLA.

  • Facebook - Black Circle
  • YouTube - Black Circle